22. apr
SATSER VIDERE: Etter mye grubling har Anne Gulbrandsen bestemt seg for å fortsette skøytekarrieren.
 
Var lenge i tenkeboksen: Anne fortsetter satsingen på skøyter
Hun brukte lang tid på å tenke seg om, men nå har Anne Gulbrandsen bestemt seg. Skøyteløperen fra Eidsvold Turn takker ja til plassen på sprintlandslaget.

Publisert: 10.mai.2018 18:00
Oppdatert: 07.mai.2018 15:28

Skøyteløperne som var tatt ut til skøyteforbundets landslagsgrupper hadde egentlig frist til 24. april med å melde fra om de ønsket plassen eller ikke. For Anne Gulbrandsen ble ikke avgjørelsen tatt før godt ut i maimåned.

– MYE FRAM OG TILBAKE

– Jeg var i tenkeboksen lenge og det var mye fram og tilbake. Men jeg fikk være med på den første samlingen, mest for å se hvordan det var, og etter et møte med sprinttrener Jeremy Wotherspoon ble vi enige om at jeg skal prøve å kombinere dette med skolen på best mulig måte, sier Gulbrandsen til EUB.

Hun trappet egentlig ned skøytesatsingen i sesongen som var, men overrasket også seg selv med god framgang på isen. Underveis i sesongen var hun i tvil om hvor lenge det er mulig å kombinere veterinærstudiene og toppidrett. Nå har hun kommet fram til at det nye opplegget har såpass med rom for tilpasninger at det er verdt å prøve.

– Det er nå tilbudet er her, så da vil jeg ta sjansen. Det er ikke så mye igjen av skoleåret så denne perioden går fint, det samme med sommeren. Så gjenstår det egentlig bare å se hvor mange løp jeg kan prioriter til høsten. Jeg har bestemt meg for å ta det litt som det kommer, sier Gulbrandsen.

– VELDIG SPENT

Skøyteforbundet har delt løperne i en sprintgruppe og en distansegruppe. De kommer til å trene mye felles, men også spesifikt hver for seg etter treningsplan.

– Det blir et helt nytt treningsopplegg så jeg er veldig spent på det, sier Gulbrandsen.

LES OGSÅ: Hardtarbeidende sprangrytter

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no