20. jun
PROFIL: Til helgen blir det klart om Kristoffer Ødemarksbakken og resten av Ull/Kisa får muligheten til å spille opprykkskvalik foran eget publikum på Jessheim stadion.
 
Ull/Kisa vil ha kvaliken hjemme, men er enda bedre på bortebane
Laget skal gå for å få kvaliken hjem til Jessheim, men Kristoffer Ødemarksbakken tror ikke bortebane vil være noen hindring for Ull/Kisa.

Publisert: 01.nov.2017 15:00
Oppdatert: 01.nov.2017 14:26

Ull/Kisa sikret seg søndag kvalifiseringsspill om opprykk til eliteserien, men først i siste runde blir det klart om laget skal spille hjemme eller borte. Med full klaff på søndag kan Kisa klatre fra 6. plass og til 3.- eller 4.-plassene som gir hjemmebanefordel i cupspillet.

GÅR FOR 3. PLASS

Trener Vegard Skogheim uttalte til EUB rett etter kampslutt mot Arendal at laget nå går for 3.-plassen og hjemmebanefordel i kvaliken. Årets stjerneskudd, Kristoffer Ødemarksbakken, er enig med treneren, men tror uansett at bortebane ikke vil være noen særlig ulempe for Jessheim-laget.

– Vi har vært gode på bortebane i år, så det burde ikke hindre oss, sier «Bakken».

For årets sesong står i sterk kontrast til fjoråret, da Kisa kun vant én eneste bortekamp. Før siste borteoppgjør i årets serie, mot Levanger på søndag, har laget vunnet flere kamper borte (8) enn hjemme (7). Kun vinnerlaget Bodø/Glimt har vært bedre enn Kisa på fremmed gress.

TRE MOTSTANDERE

I første runde av kvaliken skal lag nummer tre spille hjemme mot nummer seks, mens lag nummer fem spiller hjemme mot nummer fire. I neste runde møtes vinnerne av de to kampene, og det laget som ble best plassert i serien får hjemmebane. Vinneren av denne kampen skal møte et lag fra eliteserien over to kamper. Her er det trekking som avgjør hvem som får returoppgjøret på hjemmebane.

LES OGSÅ: Supportere lager podkast om byens fotballag

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no