19. jul
 
Øvre Romerike Budo Senter viste stor vilje både på og utenfor mattene: – Jeg må få skryte av dugnadsviljen
Med god hjelp fra foreldre og andre rundt klubben tok utøvere fra Øvre Romerike Budo Senter hele ti medaljer i stevne på hjemmebane.

Publisert: 26.feb.2018 15:00
Oppdatert: 26.feb.2018 15:19

– Jeg må få skryte av dugnadsviljen. Alt vi trengte var klart en måned før stevnet. Det er veldig behagelig å være leder når du har så flinke og ivrige folk som stiller opp, sier Tor Arne Sandholt.

MANGE OPPGAVER

Omtrent 50 personer var i sving i kulissene da Øvre Romerike Budo Senter arrangerte Norgescup og Østlandscup i taekwondo ved Jessheim is- og flerbrukshall i helgen som var. Eidsvoll-klubben tar på seg ett slikt stort stevne i året, hvor det kreves mye innsats for planlegging, opprigging, gjennomføring av stevnet, samt nedrigging og kioskdrift. Overskuddet fra salget er klubbens inntektskilde.

– Med utøvere, trenere og foreldre er nærmere tusen personer innom stevnet, og de som hjelper til er stort sett foreldre og utøvere, sier Sandholt.

IDEELLE FASILITETER

Klubben har gratis leie av kommunale Jessheim is- og flerbrukshall. Også de nye fasilitetene i Ullensaker idrettspark bidrar til at klubben får mange positive tilbakemeldinger fra utøvere og forbund.

– Det er også kantine og møterom for å kunne holde trenerkurs. Vi har bra fasiliteter som er ideelle for et sånt stevne. I og med at vi er en Eidsvoll-klubb kunne vi ønsket oss en slik hall i Eidsvoll også, sier han med et smil.

Arrangørklubben gjorde også stor suksess ute på mattene. Øvre Romerike Budo Senter kunne dra den korte turen hjem med hele ti medaljer i bagasjen.

– Det synes vi er veldig bra, og mange av dem er unge utøvere. Vi har 300 medlemmer totalt i klubben, og 25 som trener på kampgruppe. Mens noen var på vinterferie hadde vi totalt 14 utøvere med på stevet denne gangen, sier Sandholt.

– MEGET GOD INNSATS

Gullmedaljene ble vunnet av Anders Nannestad og Jonas Madsen. Sølvmedaljene gikk til Christofer Sandholt, Tim-Robin Bjerke-Vatsøy, Kevin Blaker, Stian Wilson Sannum, Markus Storm Johannessen og David Vikan Fjeld. Bronsemedaljene ble vunnet av Adrian Mathisen og Magnus Sandholt. Trener for kampgruppa, Kristoffer Torseth, sier det var mye bra kjemping også utenom pallplasseringene.

– Det var også meget god innsats av utøverne Dennis Tufte Gråbø, Erikas Naujalis og Balder Johanesen selv om det ikke ble medaljer denne gangen, sier Kristoffer Torseth, trener for kampgruppa.

LES OGSÅ: Talgø tok NM-gull i taekwondo 

LES OGSÅ: Ordemann til eksklusiv liga

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no