20. apr
SØLV: Stian Bogar skjøt seg til sølv i VM i Sør-Korea.
 
VM-sølv i skyting til ullsokningen Stian Bogar
Stian Bogar skjøt glimrende inn til VM-sølv på 50 meter liggende i Sør-Korea natt til onsdag. Dette er veteranens første individuelle VM-medalje.

Publisert: 05.sep.2018 11:00
Oppdatert: 05.sep.2018 10:44

– Endelig lyktes det for meg etter mange forsøk. I dag brukte jeg av all min erfaring og var både flink og tålmodig. Det føles utrolig godt å få betalt for mange års hardt arbeid på denne måten, sa Stian Bogar.

Bogar og familien er bosatt på Ekornrud i Ullensaker. Veteranen kommer opprinnelig fra Hallingdal, men har i likhet med flere av landets beste skyttere flyttet til Ullensaker for å være en del av skytemiljøet rundt Alfhallen på Borgen.

Bogar har to ganger tidligere blitt nummer fire i World Cup og har også en fjerdeplass fra EM til sitt navn. To ganger har han tapt avgjørende uttaksskyting med liten margin for deltakelse i OL.

Natt til onsdag skjøt han seg altså inn på pallen i Sør-Korea. Bogars medalje er den fjerde i denne øvelsen for Norge gjennom VM-historien.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no