16. jun
FREKK: Lillebror Jon Kristian var ikke snauere enn at han frekt lobbet inn en scoring på storebror Ole Anders (88).
 
Overlistet storebror med en frekk lobb i NM
Lokal brødreduell under NM håndball.

Publisert: 24.aug.2017 21:46
Oppdatert: 24.aug.2017 21:55

Først overlistet Jon Kristian storebroren med en elegant lobb, men skuddforsøket noen angrep senere stoppet storebror kontant i NM-kampen mellom Ull/Kisa og Vestli.

– Det ble 1–1 mellom oss, gliser Ole Anders etter kampslutt.

– Og den lobben skal jeg jo ta. Der skal jeg bare snu meg rundt og sparke den vekk. Jeg veit den kommer, fortsetter han. I NM-kampen mellom Ull/Kisa og Vestli kom divisjonsforskjellen til syne utover i kampen og 2.-divisjonsklubben fra byen vant til slutt med ni mål.

JEVNT I STARTEN

Ti minutter inn i håndballsesongen ledet Vestli med ett mål. Lagene fulgte hverandre tett i en kamp med trøkk, og Kisa-benken jublet som besatt da linjespiller Per Engesten utlignet til 5–5.

Vestli tok over etter dette og Jessheim-gutt og tidligere Kisa-spiller Jon Kristian Engebretsen sendte først bortelaget opp i 5-6, før bygutta dro ifra med ytterligere to. Kisa forsøkte å klamre seg fast, men Vestli økte til firemålsledelse før pause.

– Jeg synes vi hang bra med i 1. omgang. Hovedforskjellen mellom lagene i dag er at vi er litt for seine i gang etter pausen, sier Ole Anders Engebretsen til EUB. Han satt store deler av kampen på benken i NM-oppgjøret.

– Det var greit å sitte på benken når Mikkel (Strømstad, journ.anm.) står en så god kamp. Han ble dagens Kisa-spiller med god grunn, skryter Ole Anders. Vestli-spiller Jon Kristian skrøyt av det frammøtte Jessheim-publikummet.

– Møter man Ull/Kisa i Jessheimhallen, møter man et jævla godt lag. I hvert fall med den støtta dem får fra tribunen, sier Jon Kristian.

– VELDIG FORNØYD

– Vi tapte med færre mål enn ti i dag. De sa at de skulle vinne med minst ti mål og det greide dem ikke, sier Ull/Kisa-trener Jan Erik Johnsen til EUB. Trass tap er Johnsen fornøyd med flere av prestasjonene mot Vestli – og gleder seg voldsomt til serieåpningen.

– Vi merket godt at det var forskjell på lagene, men jeg synes vi klarte å holde følge med Vestli lenge. I 2. omgang fikk vi en dårlig start og det ødela nok litt for oss, oppsummerer Johnsen. Treneren er derimot veldig fornøyd med innsatsen kampen igjennom, samt at flere av lagets yngre spillere fikk tøff matching i NM-kampen.

– Jeg synes vi gjorde en kjempebra kamp alt i alt, og all mulig ros til gutta. Alle gikk ut med tæl og unggutta gjør også en god figur. I en periode der hadde vi tre unggutter utpå samtidig og de klarte seg veldig bra, skryter Johnsen.

– Deilig å komme i gang med håndballsesongen?

– Veldig deilig å komme i gang igjen. Uten tvil. Nå ser vi fram til serieåpningen og vi håper vi kan slå fra oss litt der også, avslutter Johnsen. Serieåpning for Ull/Kisa er hjemme mot Oslo-Studentene 2 søndag 3. september.

NM håndball

Ull/Kisa – Vestli 17–26 (9–13)

Jessheimhallen, 206 tilskuere.

Dommere: Tom Martinsen, Dennis Oxaas

Tropp Ull/Kisa: Anders Klemetrud, Mikkel Strømstad, Ole Anders Engebretsen – Aleksander Bekkevold (1), Per Engesten (4), Martin Rognhaug (5), Marius Rognhaug (1), Fredrik Granaas Nilsen, Christopher Elias Hell, Simen Tufte, Henrik Short, Didrik Bredesen, Martin Alexander Simonsen (1), Marius Bekkevold (5)

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no